Spatifilum – ženska sreća: Kažu da ima magičnu moć za žene – možda će i vas iznenaditi…

KLETVA KOJA JE UBILA SEDAM PREDSEDNIKA SAD
29. новембра 2017.
NAJLUĐA MOGUĆA TEORIJA ZAVERE: Praljak je živ i zdrav, sve je IZREŽIRANO u saradnji sa HAGOM (VIDEO)
1. децембра 2017.

Spatifilum – ženska sreća: Kažu da ima magičnu moć za žene – možda će i vas iznenaditi…

Postoje sobne biljke koje su gotovo prisutne u svakoj kući. Ali, mnogi ne znaju, čak ni kako se zovu

 

Spatifilum – je jedna od takvih priča. Postoji vjerovanje da ova biljka donosi sreću njezinoj vlasnici.

U čemu se krije ženska sreća? Naravno, to je pre svega harmonija u srcu i u kući.

Veruje se da je upravo ova sobna biljka odgovorna za žensku sreću.

Veruje se da ako neudatoj djevojci poklonite spatifilum, ona će u najskorijem vremenu srediti svoj privatni život. Ako je poklonite udatoj dami – u porodici će se pojaviti dete.

U stvari, sve sobne biljke simbolizuju nešto određeno – neke sreću u braku, druge – novac, treće – zdravlje, uspeh i tako dalje. Ali zašto se baš spatifilum smatra ženskim pokroviteljem?

Pokušajmo otkriti.

Od davnina su žene počele primećivati da je postojanje ove lepe biljke u kući, obavezno povlačilo za sobom dobre promene, pogotovo u ljubavnim odnosima. Devojke su pronalazile svog izabranika, devojke u vezi – ubrzo su dobijale ponudu braka, a udane žene – su živele sretni bračni život.

Sreća je, također, dolazila u kuću kod žena koje su dugo pokušavale zatrudneti, i s pojavom ove biljke one su, napokon, razveseljene viešću o dugoočekivanom radosnom događaju.

Puno kasnije, ova biljka, i verovanja povezana s njom, postala su naširoko poznata.

Žene, koje su već okusile sreću, donosile su svojim, manje sretnim prijateljicama izdanke Spatifiluma da bi i one, takođe, doživele magičnu moć ove biljke. Danas je “ženska sreća” jedna od najrasprostranjenijih i najomiljenijih poklona za lepši pol.

Uprkos činjenici da mnogi ne veruju u magične čari biljke, spatifilum itekako može uticati na privatni život svoje vlasnice o čemu svedoče mnoge objave na forumima gde žene dele priče o «ženskoj sreći» i u pravom, i prenesenom smislu.

Sve to govori o tome, da ova biljka i verovanja nisu prazne priče, i da u njima postoji bar deo istine.

Ako želite da ova biljka promeni vaš život, iskreno je volite, brinite o njoj, zalivajte je, prihranjujte je, lečite ako je to potrebno – neka ona oseti vašu ljubav, neka vam razotkrije svoja magična svojstva i vi ćete se uveriti da je “ženska sreća ” i verovanje u nju – zaista istinito…

izvor http://biljna-apoteka.info/Avalainfo.net

Ostavite odgovor