Veličina jednog čoveka ogleda se u njegovoj jednostavnosti! Veličina jednog naroda ne meri se dubinom njegovog posrnuća, već brzinom njegovog uspravljanja! A, veličina i čitanost našeg portala, meri se brojem njegovih čitalaca i oglašivača. Zato se ne ustručavajte! Pomozite nam da budemo najčitaniji, jer mi smo tu samo za Vas!

Srpski portal “Avalainfo.net” su internet novine koje se bave aktuelnim temama, događajima i novostima našeg društva, kao i svakodnevnim životima ne samo uticajnih javnih ličnosti, već i životima običnih ljudi. Ne bavimo se istinom, jer istina je dovoljno jaka i može sama da živi i preživi, baš kao pravda koja je spora ali dostižna. Kad tad pokuca na vrata svakog od nas! Bavimo se argumentima! Činjenice ovog portala su svetinja, a komentari slobodni poput ptice.

Cilj nam je decentralizovati srpsku prestonicu i okrenuti se životima ljudi opštine Grocka, Mladenovaca, Sopota, Smedereva… sa posebnim osvrtom na Avalu i njenu okolinu. Na ovom portalu mogu se informisati o svemu što se tiče njihovog lokalnog života, najnovijih vesti, kulturnih dešavanja: promocije knjiga, filmskih i pozorišnih festivala u (Sopotu, Mladenovcu, Smederevu…), sa osvrtom na kulturna dešavanja u srpskoj prestonici, zdravstvenih saveta, oglasa za male privrednike, kafiće, restorane, klubove, kao i download-ovati vaučere koji omogućavaju određene popuste u dogovoru sa sponzorima sajta i oglašivačima.

Cilj realizacije sajta je prikupljanje što većeg broja posetilaca (ciljna grupa – privrednici, vlasnici malih preduzeća, zanatlije, ugostitelji, poljoprivrednici) kojima će biti olakšano informisanje, doneti brojne popuste za oglašivače kako bi preko reklame doprineli većoj zaradi.

Misija – stvoriti sveobuhvatni sajt sa informacijama iz raznih oblasti (kako bi se diverzifikovao rizik poslovanja i doveo što veći broj članova sajta).

Vizija – Stvaranje profitabilnog Web sajta čemu će doprineti činjenica da sajt ovakve vrste ne postoji na pomenutoj lokaciji, zadovoljenje potreba posetilaca sajta kroz vrhunske i tačne informacije, dobri odnosi sa poslovnim partnerima.

 

Nađa Andrejević Keleris

Glavni urednik portala i novinar


Nađa Andrejević Keleris, rođena je u Zemunu. U Beogradu je završila Trinaestu gimnaziju – novinarski smer, studirala Jugoslovensku i svetsku književnost na Filološkom fakultetu i diplomirala na Pedagoškoj akademiji (Učiteljskom fakultetu) u Beogradu.

Opširnije

 

Loreta Andrejević

Menadžer i novinar


Mlada i perspektivna nada srpskog novinarstva Loreta Andrejević, rođena je u Beogradu. Na Ceraku završava Osnovnu školu „Ujedinjene nacije“ i upisuje Petu beogradsku gimnaziju. Na Akademiji lepih umetnosti, stiče visoko obrazovanje i zvanje diplomirani menadžer masovnih medija i novinar.

Opširnije