Zoran Djordjević: „Nisam nikada potpisao nijedan ugovor ni za kakav rebrending“

MLADE NADE ŽENSKOG VATERPOLA „PARTIZAN“
7. novembar 2023.
Otkazana večerašnja premijera u Narodnom pozorištu
29. novembar 2023.

Zoran Djordjević: „Nisam nikada potpisao nijedan ugovor ni za kakav rebrending“

Po statutu preduzeća Pošta Srbije, svaki ugovor veći od osam miliona dinara je u nadležnosti isključivo Nadzornog odbora

 

Povodom senzacionalističke i neistinite tvrdnje jednog od štrajkača koju su gromoglasno i tendeciozno preneli opozicioni mediji i političke partije putem društvenih mreža, a u kojoj se navodi da je rebrending logotipa Pošta Srbije plaćen 1,5 miliona evra i da je taj novac dat poslanici Draginji Vlk, izjavljujem sledeće:


1. Nisam nikada potpisao nijedan ugovor ni za kakav rebrending, pa ni sa pomenutom poslanicom Draginjom Vlk.

2. Rebrending nije bio planiran, izvršena je samo minimalna intervencija na logotipu kompanije u okviru marketing sektora.

3. Navedeni neistiniti navodi štete ugledu države, JP Pošta Srbije i meni lično kao odgovornog lica.

4. Od dana kada sam na poziciji vršioca dužnosti direktora Pošta Srbije, po statutu preduzeća, svaki ugovor veći od osam miliona dinara je u nadležnosti isključivo Nadzornog odbora, što potvrđuje i postojeći dokument vezan za moja ovlašćenja.
Ovim putem upućujem molbu da se prilikom prenošenja neproverenih informacija poštuje novinarska etika i da uvek imamo na umu šta je interes građana i Srbije pre kretanja u prljavu i tendecioznu kampanju.

 

Nađa Andrejević Keleris

Comments are closed.