ISTRAGA PROTIV ALEKSANDRA RODIĆA!?

DANAS JE TREĆE OBRETENJE GLAVE SVETOG JOVANA KRSTITELJA,SKIDAJU SE KLETVE!
7. jun 2017.
Dijeta sa čorbom od povrća – za 7 dana 7 kg manje
8. jun 2017.

ISTRAGA PROTIV ALEKSANDRA RODIĆA!?

„Politika“: Istraga proiv Rodića razlog njegovih poteza

 

Tužilaštvo i poreska policija okončalo je istragu protiv Aleksandra Rodića, „Adrija medija grupe“ na čijem je on čelu i lista „Kurir“, piše „Politika“.

 

Taj list dodaje da je to razlog koji stoji iza poslednjih Rodićevih poteza. Takođe, navodi se da su prikupljeni konkretni dokazi o zloupotrebama u finansijskom poslovanju, neplaćanju poreskih obaveza, falsifikovanju dokumentacije, ucenama, pretnjama…

Slično ranijim scenarijima odbane, kako ocenjuje „Politika“, Rodić zbrkom, otvorenim pismima i parolama proba da onemogući državne organe da urade svoj posao.

„Da bi predstojeće postupanje po krivičnoj prijavi mogao da podvede pod političku osvetu, smislio je „skopski manevar“, i kuknjavu u maniru: „Ja borac za slobodu medija i biznismen koji širi tržište, žrtva sam progona, jer ne pristajem na ucene“, piše „Politika“ dodajući da Rodić „poteže i besmislene tvrdnje kako ga BIA prati, da mu je život ugrožen, ne bi li ga javnost shvatila kao žrtvu“.

List ocenjuje da kada se prouči dokumentacija jasno je da nije reč o ucenama i procenama već o jednom „dugogodišnjem uvreženom načinu kriminalnog ponašanja“ na štetu države, banaka, pojedinaca i preduzeća.

„Politika“ piše i da su su firme koje su izdavale list „Kurir“ više puta gašene, odlazile pod stečaj, a osnivane su nove kako bi se zameo trag finansijskim malverzacijama.

Avalainfo.net

Ostavite odgovor