Potpisivanje ugovora između kompanije VODAVODA iz Mionice i kuvajtske kompanije Caro General Trading

Ruski patrijarh Kiril: uživanje vodi ka duhovnoj paralizi!
30. марта 2017.
KRALJEVSKI DVOROVI PONOVO OTVORENI ZA POSETIOCE
31. марта 2017.

Potpisivanje ugovora između kompanije VODAVODA iz Mionice i kuvajtske kompanije Caro General Trading

Potpisivanje ugovora između kompanije VODAVODA iz Mionice i kuvajtske kompanije Caro General Trading, o izvozu prvog kontingenta vode iz Srbije na tržište Kuvajta.

Danas će u hotelu Hajat biti potpisan ugovor o izvozu prvog kontigenta vode iz Srbije na tržište Kuvajta. Ugovor će potpisati predstavnici kompanije VODAVODA d.o.o. Mionica i kuvajtske kompanije Caro General Trading Co.WL.L.

Planirani izvoz za Kuvajt doneće prodaju od tri miliona litara i predstavlja veliki korak u osvajanju tržišta Bliskog Istoka. Svojim izvornim sastavom VODAVODA je ispunila sve visoke zahteve tržišta širom sveta tako da se trenutno izvozi u Koreju, Hong Kong, Sloveniju, Bosnu i Hercegovinu, Makedoniju, Crnu Goru, dok se pregovori za Singapur privode kraju.

DELEGACIJA IZ KUVAJTA U POSETI DOMU VODE

Predstavnici kompanije Caro General Trading Co.WL.L. iz Kuvajta na čelu sa generalnim direktorom Abdulaziz A. Abdeen i grupom kuvajtskih novinara posetili su juče Dom Vode u Banji Vrujci povodom početka izvoza vode iz Srbije na tržište Kuvajta. 

Vojin Đorđević i Abdulaziz Abdeen

Tim povodom tvorac brenda VODA VODA Vojin Đorđević je za Avalainfo rekao:

– Reč je o poslu koji je značajan po količini izvezene robe i po finansijskom aspektu, ali još značajniji je zbog osvajanja novog, velikog i zahtevnog tržišta kao što je kuvajtsko. Ovo nije fabrika vode, već Dom vode u kojem se ništa ne prerađuje. Voda je izvorska, dolazi sa dubine od 605 metara i flašira se na izvoru, bez ikakve obrade. Direktno se najsavremenijom opremom flašira i stiže do potrošača. U tom smislu je ovo Dom a ne fabrika. Srbija je bogata vodom i ima veliku šansu da bude izvoznik flaširane vode, ali uslov je da ta voda bude izuzetnog kvaliteta, da bude sertifikovana po najvišim standardima i da je vrhunski dizajnirana. VODA VODA  sve te uslove ispunjava.

Na pitanje može li se očekivati da Kuvajt isporučuje Srbiji naftu u zamenu za vodu, generalni direktor kompanije Caro General Trading Abdulaziz A. Abdeen je odgovorio da je nafta potrebna samo za mašine a voda za sva živa bića na planeti.

VODAVODA potiče iz Banje Vrujci. Nosilac je sertifikata NSF, kao prva mineralna voda iz Srbije, čime je svrstana u red najprestižnijih voda u svetu, kao što su: Evian, Eden, Fiji… koje takođe poseduju ovaj značajni pečat kvaliteta. Za dobijanje svetski značajnog pečata kvaliteta, bile su potrebne višegodišnje analize i kontrole okruženja Banje Vrujci, rigorozna pravila procesa proizvodnje, koje su internacionalno prepoznate, u sferi standarda kvaliteta i bezbednosti hrane i pića, saopštila je Jovana Milojčić, menadžer kompanije.

Kako je najavljeno, potpisivanju Ugovora će prisustvovati i potpredsednik Vlade Srbije i ministar trgovine, turizma i telekomunikacija Rasim Ljajić, predstavnici Privredne komore Srbije i gosti iz Kuvajta.

Nađa Andrejević Keleris

Ostavite odgovor