Od juna počinje elektronska overa zdravstvenih kartica
12. april 2017.
Vučić: Nova naplatna rampa kod Vrčina, 25 umesto 15 traka
13. april 2017.

Nemački hotel odbio da ugosti Trampa!?

Nemački hotel odbio da ugosti Trampa!

 

Luksuzni hamburški hotel For sizons (Four Seasons) odbio je da ugosti američkog predsednika Donalda Trampa i njegovo izaslanstvo tokom sastanka predsednika država grupe G20, koji će se u julu održati u Hamburgu, javlja hamburški dnevnik Hamburger Abendblat.

„Hotel Fermont For Sizons odbio je zahtev izaslanstva Donalda Trampa, tako da se zasad još ne zna gde će američki predsednik odsesti“, prenosi Hamburger Abendblat.

S obzirom na to da su svi prikladni luksuzni hoteli u to vreme već zauzeti, spekuliše se o tome da bi američko izaslanstvo na čelu s Trampom moglo odsesti u berlinskom hotelu Adlon te da bi tokom samita G20 mogli 7. i 8. jula leteti za Hamburg, koji je udaljen oko 250 kilometara vazdušnom linijom od Berlina.

U prilog toj opciji govori činjenica da luksuzni hotel Adlon ima iskustva u ugošćavanju gostiju visokog bezbednosnog rizika te da se hotel nalazi tik uz ambasadu SAD u Nemačkoj.

Hamburška policija je istovremeno saopštila da će svi visoki gosti samita odsesti u „centru Hamburga“. Za razliku od ostalih učesnika samita G20, za koje hamburška policija ima podatke o mestu odsedanja tokom boravka u Hamburgu, o američkom izaslanstvu policija ne poseduje „nikakve informacije“.

Tokom susreta na vrhu u Hamburgu većina luksuznih hotela je već rasprodata, a u međuvremenu i hoteli s dve zvezdice na širem gradskom području traže 350 eura za noćenje bez doručka.

Izvor: Hina/ Avalainfo.net

Ostavite odgovor