PRINCEZA KATARINA OBRADOVALA MALIŠANE IZ DEČIJIH BOLNICA

Zvezda ispila Cedevitu za treći trofej ABA lige
14. april 2017.
Vaskršnja čestitka Nj. K. V. Aleksandra Drugog Karađorđevića
15. april 2017.

PRINCEZA KATARINA OBRADOVALA MALIŠANE IZ DEČIJIH BOLNICA

PRINCEZA KATARINA OBRADOVALA MALIŠANE IZ DEČIJIH BOLNICA

 

Njeno Kraljevsko Visočanstvo princeza Katarina posetila je, kao i svake godine pred Vaskrs, mališane iz beogradskih dečijih bolnica i tom prilikom ih obradovala vaskršnjim paketićima sa igračkama, knjigama i slatkišima.

Njeno Kraljevsko Visočanstvo princeza Katarina je u društvu svoje sestre gospođe Beti Rumeliotis, obišla decu iz bolnice za dečije plućne bolesti i tuberkolozu „Dr DragišaMišović“, kao i iz bolnice za pedijatriju „Dr Olga Popović – Dedijer“ u okviru KBC Zvezdara.

„Moja Fondacija i ja i ove godine smo u tradicionalnoj poseti našim zdravstvenim ustanovama za decu. Ovde smo kako bismo lekarima olakšali lečenje dece, a mališanima bar malo ulepšali najveći hriščanski praznik – Vaskrs. Današnju donaciju obezbedili smo u saradnji sa Lajflajn organizacijom iz Čikaga, kao i sa brojnim donatorima, našim prijateljima, humanim ljudima i kompanijama. Svim lekarima i dečici želim srećan Vaskrs i mnogo radosti i ljubavi. Hristos vaskrse!“, rekla je princeza Katarina.

Nj.K.V. princezi Katarini zahvalili su Dragana Radolović, glavna sestra specijalističko konsultativne ambulante specijalne bolnice za dečije plućne bolesti i tuberkolozu „Dr DragišaMišović“ i prim.dr Vojislav Lekić, načelnik Bolnice za pedijatriju „Dr Olga Popović – Dedijer“, KBC Zvezdara.

Kristina Andrejević

Ostavite odgovor