Beograd blokiran, policija na mostovima – proba „Vihora“

„Moja ćerka je novinarka, pa nije tako nevaspitana“
22. septembar 2017.
EKSPRESNO USVOJEN ZAKON: Za pretnje Vučiću na internetu 10 GODINA ROBIJE!
23. septembar 2017.

Beograd blokiran, policija na mostovima – proba „Vihora“

Teško naoružani pripadnici policije blokirali su sinoć Beograd na više mesta i vršili pretrese vozila u simulaciji akcije „Vihor“, kako se nezvanično saznaje

 

Pojedini mediji su preneli da je Beograd bio blokiran u potrazi za vozačem „mercedesa“, a policija i dalje nije izdala zvaničnu informaciju.

Akcija „Vihor“ je najviši stepen pripravnosti policije koji se primenjuje najčešće u slučajevima kada su u pitanju potrage za ubicama ili osumnjičenima za ubistva.

Kako prenosi „Blic“, akcija je završena posle sat i po vremena, a ni sami policajci nisu znali da je reč o vežbi.

Beogradski mediji preneli su da su policajci naoružani puškama blokirali Pančevački, Pupinov, Brankov, Stari železnicki most i Gazelu. Osim toga, policija je viđena i u Bulevaru despota Stefana, naselju Zbeg, pa i na Ibarskoj magistrali. Specijalci su blokirali saobraćaj i na Bubanj potoku.

„Novosti“ navode i da su blokirani svi prilazi gradu, kao i da su pripadnici MUP Srbije bili raspoređeni na nekoliko punktova u gradu – kod Autokomande, u Bulevaru kralja Aleksandra, kod pogona GSP na Karaburmi…

„Telegraf“ je isticao da je u toku policijska potera koja je nastala pošto je vozač mercedesa posle zaustavljanja naglo dao gas i krenuo, a oni su pisali i da je helikopter nadletao Bogosloviju.

Ibarska magistrala je blokirana kod Rušnja, a kolona se protezala do Vidikovca i dugačka je oko pet kilometara.

Blokiran Bubanj potok. Nešto se desilo u Beogradu. Šta?

Izvor: B92  / Avalainfo.net

Ostavite odgovor