Bajern u Minhenu savladao Crvenu zvezdu

Gran pri filmu „Šta da radiš u Beogradu?“
18. septembar 2019.
JDP DRUGI PUT U TEATRU „MALI” U MOSKVI
25. septembar 2019.

Bajern u Minhenu savladao Crvenu zvezdu

Fudbaleri Crvene zvezde poraženi su sa 3:0 u Minhenu od Bajerna, iako crveno – beli nisu ostavili loš utisak u Nemačkoj

 

 

Fudbaleri Crvene zvezde vraćaju se u Beograd sa porazom od Bajerna. U prvoj utakmici grupne faze, Bavarci su slavili sa 3:0, a Miloš Degenek je ocenio meč na „Alijanc areni“. Tokom meča, na kratko mu je ukazana i pomoć. Ostali su mu na licu „tragovi borbe“ sa protivničkim igračima.

– Ima ih, ima… Ali to sada nije bitno. Nismo zaslužili da izgubimo ovim rezultatom. Imali su oni, ali i mi smo imali prilike. Da je Marin dao onaj gol (u trenucima kada je Bajern vodio sa 1:0) utakmica ne bi bila ovako završena. Krivo mi je zbog dva mnogo lako primljena gola. Kada neko vidi ovaj rezultat, mora da misli da je utakmica bila drugačija. Nismo se uplašili, ali je ovo bila dobra škola – rekao je Degenek za TV Arena sport.

U prvom poluvremenu, Zvezda je „zatvorila“ prostor, uz samo jedan faul..

– Nekada i ne treba da se prave prekršaji. Branili smo se, prvi gol smo primili na njihov kvalitet i naše neiskustvo. Odigrali smo dobro i prvo i drugo poluvreme. Svaka čast mojim saigračima, a hvala i navijačima. Mogli smo mnogo bolje, ali sve u svemu, ovo iskustvo nam mnogo znači – zaključio je štoper Zvezde.

Navijači crveno-belih nisu bili nezadovoljni zbog poraza, koliko zbog nespretno primljenih golova u samoj završnici utakmice. Neki su utehu pronašli u košarci, najavljujući da će se košarkaši Zvezde u Evroligi osvetiti Bajernu za ovaj poraz u fudbalu.

Izvor: Srbija Danas /Avalainfo.net

Ostavite odgovor