Glumac pete festivalske večeri u Nišu je Branislav Trifunović
25. avgust 2022.
KOMEDIJA „VLAST“ GOSTUJE NA „NUŠIĆIJADI“ U IVANjICI
25. avgust 2022.

UMESTO NA MEDENI MESEC,PRAVO U NIŠ

Nakon tri godine veze, svoje sudbonosno „da“ rekli su hrvatska glumica Tihana Lazović i naš Branislav Bane Trifunović .  Umesto na medeni mesec otišli u Niš.

 

 

Sasvim je uobičajeno da mladenci nakon sudbonosnog „da“ pohitaju na medeni mesec, ne bi li se osamili i uživali u svojoj ljubavi, Bane tih planova još uvek nema. Sa svojom izabranicom, će sačekati da se euforija od svadbe stiša! Zato se uputio ka jugu Srbije, tačnije u Niš, ne bi li se poklonio najdivnijoj publici na Letnjoj pozornici i to nakon bravurozno odigrane uloge Strahinje u filmu „GEJM“.

Nakon gromoglasnog aplauza, uz ogroman buket ceća, glumica Ljiljana Blagojević, umetnička direktorka Filmskih susreta im je čestitala brak .

Tifunović je na događaj došao samo nekoliko dana nakon venčanja i tim postupkom oduševio Nišlije. Sa njim je naravno došla i njegova „lepša polovina“.

Pojava nasmejanog para odmah je izazvala oduševljenje. Tihana je u rukama nosila veliki buket cveća, ćaskajući sa prijateljima.

Nakon što je Trifunović dao intervjue novinarima, sačekali su sa rediteljkom Anom Lazarević i glumcem u filmu Mehdi Hamoudipourarabijem kraj filma kako bi se poklonoli publici.

Po svojoj prirodi, Trifunović nije želeo previše da govori o svadbi i svojoj privatnosti. Kratko je potvrdio konstataciju novinara da je na svadbi bilo lepo i veselo i da mu je ovo prvi festival posle venčanja. Želimo mu srećan i dugovečan brak.

 

Nađa Andrejević Keleris

Comments are closed.