Aleksandar Vučić čestitao Ramazanski bajram

UŽICE PRESTONICA KULTURE SRBIJE ZA 2024. GODINU
22. mart 2024.
DANAS JE VELIKI ČETVRTAK: Jedan od najvažnijih praznika pred Vaskrs, a par običaja morate da ispoštujete
2. maj 2024.

Aleksandar Vučić čestitao Ramazanski bajram

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić čestitao je Ramazanski bajram Rijasetu Islamske zajednice Srbije

 

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić čestitao je Ramazanski bajram Rijasetu Islamske zajednice Srbije, glavnom muftiji i predsedniku Mešihata Islamske zajednice u Srbiji, kao i svim vernicima islamske veroispovesti.

U čestitki se kaže:

„Povodom Ramazanskog bajrama upućujem iskrene čestitke svim vernicima islamske veroispovesti u Republici Srbiji. Nakon meseca Ramazanskog posta, ispunjenog praštanjem i dobročinstvima, srdačno želim da veliki praznik provedete sa porodicom i prijateljima, u dobrom zdravlju, sreći i blagostanju. Ramazanski bajram vekovima daje plemeniti podstrek da se srca ispune dobrotom i praštanjem. U vremenima iskušenja, kada se svet nalazi na istorijskoj prekretnici, duboko verujem da ćemo nastaviti da mudro i predano radimo za bolju sadašnjost i još bolju budućnost naše Srbije. Uveren sam da naporima koje zajednički ulažemo gradeći dijalog, uz brižljivo negovanje prijateljstva i poverenja, učvršćujemo trajne i postojane temelje za buduće generacije.
Neka radost mira, blagostanja i napretka budu naši uzvišeni ciljevi na dobro svih građana Republike Srbije. BAJRAM ŠERIF MUBAREK OLSUN!“

Avalainfo.net

Comments are closed.