VODAVODA DONIRA KOLICA ZA BEBE MLADENCIMA

Sveti arhijerejski Sabor otpočeo s radom
15. maj 2017.
Dodelom nagrada zatvoren Deseti Beldocs
16. maj 2017.

VODAVODA DONIRA KOLICA ZA BEBE MLADENCIMA

VODAVODA DONIRA KOLICA ZA BEBE MLADENCIMA

RECITE ‘’DA DA’’!

Dan kada će više od 200 parova izgovoriti sudbonosno ’’da’’ se bliži!

Za ,,Kolektivno venčanje’’ koje će se 21. maja održati u našoj prestonici ove godine vlada nezapamćeno interesovanje. Dodatna motivacija za sve buduće bračne parove stiže i iz kompanije VODAVODA, koja je odlučila da od ove godine podrži tradicionalnu manifestaciju koja slavi brak, donirajući kolica za bebe za sve buduće roditelje koji će se venčati na ,,Kolektivnom venčanju’’.

‘’ Kako kompanija koja prepoznaje pitanje nataliteta kao jedno od ključnih u našoj zemlji,  sa zadovoljstvom i velikom odgovornošću smo prihvatili da dugoročno podržimo ovu plemenitu manifestaciju koja slavi ljubav, brak i buduće naraštaje. Kompanija VODAVODA je u prethodnih nekoliko meseci donirala kolica i pakete za bebe koje su rodjeni u brakovima sklopljenim na‘’ Kolektivnom venčanju 2016’’, a ovaj trend ćemo nastaviti i dalje, kako bismo dali makar mali doprinos i da ne budemo pasivni prema želji da za 100 godina  Srbija ima ne manje nego više srećnih i ponosnih stanovnika ’’-istakao je kreator brenda VODAVODA Vojin Đorđević.

Podsećamo da se Kolektivna venčanja održavaju se od 1999. godine i do sada je sudbonosno da izgovorilo nekoliko hiljada parova iz Srbije, Republike Srpske, Makedonije, Crne Gore, Kanade, Švedske, Danske, pa čak i iz Kine.

Nađa Keleris

Ostavite odgovor