Rek’o pa porek’o: Hilari neće u zatvor

PRIRODNI RECEPTI ZA ZDRAVLJE I LEPOTU
22. новембра 2016.
Virus ptičjeg gripa se širi Evropom
24. новембра 2016.

Rek’o pa porek’o: Hilari neće u zatvor

Tramp i Hilari

Novoizabrani američki predsednik Donald Tramp neće vršiti pritisak da se nastavi istraga povodom toga što je donedavna demokratska rivalka Hilari Klinton koristila privatni server za mejlove dok je bila državna sekretarka i u vezi sa Klinton fondacijom, izjavila je danas Trampova savetnica Kelijen Konvej.

Mislim da kada vam novoizabrani predsednik kaže, pre nego što je inaugurisan, da ne želi da nastavi sa optužbama, to šalje veoma snažnu poruku, ton i sadržaj kolegama republikancima – rekla je Konvej u intervjuu za televiziju MSNBC.

Ona je navela da Tramp razmišlja o mnogobrojnim stvarima dok se priprema da postane predsednik SAD, a „stvari koje zvuče kao kampanja nisu među njima“.

– Klintonova još mora da se suoči sa činjenicom da većina Amerikanaca ne smatra da je ona iskrena ili pouzdana. Ukoliko Donald Tramp može da joj pomogne da zaceli rane, možda je to dobra stvar – ocenila je Konvej.

Tramp je tokom predizborne kampanje pretio da će, ako pobedi na izborima, smestiti Klintonovu u zatvor, podseća AFP.

Među ključnim temama njegove kampanje bili su skandal oko upotrebe privatnog servera za mejlove Klintonove i optužbe za korupciju njene porodične fondacije.

Ostavite odgovor