Princeza Katarina donela radost domovima za nezbrinutu decu

DEJAN SAVIĆ NEMA KONKURENCIJU!
4. јануара 2017.
Danas je Tucindan: Danas nikako ne tucite decu, da nebi dobila čireve!
5. јануара 2017.

Princeza Katarina donela radost domovima za nezbrinutu decu

Princeza Katarina sa decom

Jučerašnja poseta princeze  Katarine Karađorđević, beogradskim domovima za nezbrinutu decu: „Vasa Stajić“, „Drinka Pavlović“ i „Moše Pijade“ izazvala je veliku radost i oduševljenje kod mališana. Princeza Katarina je podelila: igračke, garderobu i obuću deci kao i  TV uređaje koji su   deo princezine donacije ovim ustanovama.

Pomoć je prikupljena u saradnji sa humanitarnom organizacijom „Lajflajn Čikago“ čiji je pokrovitelj upravo princeza Katarina.

Tim povodom princeza Katarina je rekla:

„Veoma sam srećna što praznike provodim među ovom divnom decom i mladim ljudima. Ponosna sam na rad humanitarne kancelarije „Lajflajn u Čikagu“, zahvaljujući kojima smo moja Fondacija i ja uspeli da obezbedimo pomoć domovima i da deci praznike i svakodnevicu učinimo bar malo lepšim i radosnijim. Sutra i tokom cele ove nedelje obradovaćemo još mnogo mališana, a isporučićemo pomoć i bolnicama“.

 

Princeza Katarina domove za nezbrinutu decu posetila je zajedno sa Donom Sekulić, članicom borda direktora i Džordan Stajger, ambasadorkom organizacije „Lajflajn Čikago“, koje su izrazile spremnost i želju da i u budućnosti nastave sa pružanjem pomoći onima kojima je to najpotrebnije u Srbiji.

Nađa Keleris

Ostavite odgovor